Сряда, 12 Ноември 2014 19:36

Премиерът и пластичният хирург претърпяха пълна промяна Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Премиерът и пластичният хирург претърпяха пълна промяна

Подобно на играта „открийте разликите“, вестник Марица публикува днес 2 снимки – от 2011 г. и от 5 ноември 2014 г. Бойко Борисов свойски е прегърнал д-р Ангел Енчев и на двете изображения. Бойко Борисов пълнее, д-р Ангел Енчев слабее, отбелязва зоркото око на "Марица”.

Премиерът и водещият пластичен хирург претърпяха пълна промяна в последните години, пише в печатното и в електронното издание на вестника. Двамата неведнъж са засичани по светски събития да демонстрират близките си отношения. Репортери на "Марица“ изровиха фотография на двамата популярни българи, снимали се заедно през 2011 г. И я сравниха с тяхна обща снимка от миналата седмица, направена по време на коктейл по случай откриването на най-новия търговски и развлекателен център в столицата.

Съпоставяйки снимките преди и сега, откриваме видима разлика в двете персони - премиерът е понаедрял, докато пластичният хирург буквално се е стопил. Все едно са си разменили телесна маса. Дали от стрес единият пълнее, а другият слабее, или причините са други, засега само можем да гадаем...

На снимката: Преди и сега - вляво са Бойко Борисов и д-р Ангел Енчев през 2011 г, вдясно – двамата през 2014

 

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате