Сряда, 05 Октомври 2016 07:07

„Михалково“ ще разкаже историята на своята фабрика в музейна сбирка

Написана от
Оценете
(0 гласа)
„Михалково“ ще разкаже историята на своята фабрика в музейна сбирка
 
Компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“ издирва архивни снимки, документи и всякакви вещи, свързани с откриване на извора, първото бутилиране на минерална вода и историята на фабриката. Поводът е 60-годишнината на компанията и желанието да сподели своята история със своите посетители.
Ръководството на „Михалково“ отправя молба към всички приятели на естествено газираната минерална вода за съдействие. Всеки, който разполага със снимки, документи и вещи от личните си архиви, свързани по някакъв начин с историята на фабриката, и би искал да сподели информацията за това, моля да се свърже с нас.
Всеки съмишленик, предоставил материали, ще получи подарък от компанията, а на експоната в музейната сбирка ще отбележим, че е от личния архив на съответното лице.
Това е адресът за връзка за всякаква информация, както и за копия на снимки и документи: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – Михалково - за Музейната сбирка.
Последно променена в Сряда, 05 Октомври 2016 07:08
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате