Вторник, 28 Февруари 2017 13:31

Хотелиери поставиха наболели въпроси пред директора на Пампорово АД

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Хотелиери поставиха наболели въпроси пред директора на Пампорово АД

През изминалата седмица се състоя среща между хотелиери, ресторантьори и търговци с управата на Община Чепеларе и Мариян Беляков -  изпълнителен директор на Пампорово АД. На срещата се поставиха важни въпроси, касаещи както бизнеса в града, така също и пистите, влековете, лифтовете и ски картите, в мегарурорта „Пампорово-Мечи чал“. Беляков отговори на всички поставени му въпроси, давайки на хотелиеритеи някои обещания за следващия сезон: удължаване  часа на тръгване на последния бус в посока Чепеларе от Пампорово на 16:30 часа.;  Семейна лифт карта, важаща само за ски зона Мечи чал; Програмите с Мтел, ОМВ и други, да бъдат активни и за лифт картата, важаща само за Чепеларе; да се помисли по въпроса за още един детски влек на Мечи чал, за да бъде използван от повече деца и начинаещи.

Не се пренебрегна и темата за паркоместата, като се даде обещание, че в най-близко бъдеще, техният брой ще бъде увеличен. Обещано бе, че лифтовете ще функционират и през летния сезон, за да могат да се възползват от тях желаещите да посетят трасето за планинско колоездене, или някоя друга атракция, предлагана от курорта.

В края на разговора, изпълнителният директор на Пампорово АД, изказа своята искрена благодарност от съвместната работа със сегашното ръководство на Община Чепеларе. Той заяви, че от седем години насам е срещал непреодолими трудности, касаещи всякакъв вид начинания и проекти, поради липсата на подкрепа от ръководството на чепеларска община. Пред всички присъстващи, Беляков лично похвали кметът на Чепеларе - госпожа Чакърова и екипа й, относно усилията, които заедно са положили, за да бъде факт най-големият ски курорт на Балканите – една дългогодишна мечта на всички в региона. Информацията е на пресцентъра на Община Чепеларе.

Последно променена в Вторник, 28 Февруари 2017 13:31
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате