Понеделник, 17 Юли 2017 14:40

Комисар Николай Димов: Издирвателните действия на служителите са адекватни и своевременни

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Комисар Николай Димов: Издирвателните действия на служителите са адекватни и своевременни

 

Като своевременни и адекватни , определи издирвателните действия в Триград на служителите на полицията, директорът на Областната дирекция на МВР в Смолян комисар Николай Димов.

Още първите минути след получаване на съобщението за извършеното ПТП, при което 16-годишният Кристиян блъсна със семейния автомобил група туристи , на място в Триград са пристигнали полицейски служители от РУ- Девин. Заедно с екипите на Спешна помощ, те са се включили да помогнат на пострадалите , да запазят местопроизшествието и веднага след това са започнали издирвателни действия на момчето, които  и към настоящия момент продължават.

„От самото начало на издирвателния процес, ние работим в две посоки, като едната, освен че издирваме момчето като извършител на престъплението, другата е чисто хуманитарната страна на въпроса, все пак става въпрос за 16-годишно момче ,с грижа за неговия живот. Така ,че определям, че издирвателните действия на служителите са адекватни и своевременни. За съжаление, към настоящия момент не можем да се похвалим с някакъв резултат по намиране на момчето. Насяваме се да е живо и здраво“, каза комисар Димов. Издирването на Кристиян Младенов  е в широк периметър, включително и във вътрешността на страната, тъй като той е обявен за общодържавно издирване.   

Последно променена в Понеделник, 17 Юли 2017 14:40
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате