Събота, 15 Март 2014 07:41

Пластична хирургия в кутийка пробваха бюти журналисти Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Пластична хирургия в кутийка пробваха бюти журналисти


Силно съм впечатлена, призна Божана Филипова, след като няколко минутки пръстите на д-р Ангел Енчев въздействаха върху лицето и. Кожата на красивата тв водеща буквално засия, благодарение не на хирургична намеса, а на Insta Lift Serum – пластична хирургия в кутийка, с която се постига мигновен и дълготраен лифтинг ефект. Серумът е част от 9-те продукта, които д-р Ангел Енчев, заедно с чаровната си половинка Теди Велинова, представи само пред бюти редактори и журналисти от водещи издания снощи. Корифеят на естетичната промяна този път измени на правилото си и не покани нито една от родните звезди, за да няма обидени.
Д-р Ангел Енчев е свикнал да бъде пионер, коментираха представителите на медиите. Сега той е първият български пластичен хирург със собствена марка козметична серия - „Simetria". Първата българска специализирана козметика за ползване след пластична операция е съвместна разработка с американска лаборатория, водеща в сферата на продукти, свързани с постоперативните грижи след естетични корекции, стана ясно на снощното представяне.
Редактори и журналисти любознателно разпитаха лекаря за всеки отделен продукт. С интерес пробваха геловете, серумите и кремовете. Най-голям интерес предизвика силиконовия гел за белези и серума за лифтинг ефект. Удиви ги и уникалната комбинация от Арника Монтана и витамин К, която спомага за намаляване на отоци, зачервявания и синини. Сред фаворитите бе и иновативният серум, който запазва младежкия вид и подобрява еластичността на кожата. Специалният лабораторно разработен продукт съхранява и защитава кожните стволови клетки чрез растителни такива. Серумът е липозимен и е извлек от стволови клетки на рядък сорт швейцарска ябълка, отглеждана по специална технология.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате