Понеделник, 15 Септември 2014 14:30

Отборът на ОД МВР – Смолян стана първенец в състезанието “Пътен полицай на годината – 2014” Избрана

Написана от

Отборът на ОД МВР – Смолян стана първенец  в състезанието “Пътен полицай на годината – 2014”

 

От 11-ти до 14-ти септември 2014 г. в гр. Самоков се проведе 22-то Национално състезание“Пътен полицай на годината - 2014”, със седем категории, в което участваха и представители на 28-те областни дирекции на МВР в страната, които впечатлиха с професионалните си умения, бърза реакция и точна преценка.

Отборът на ОДМВР – Смолян е на първо място в генералното отборно класиране, с две отлични първи места и две втори в индивидуалните дисциплини. На специална церемония в курортния комплекс Боровец бяха отличени победителите в състезанието. Наградите в професионалния конкурс са връчени от заместник-директорът на ГДОП Станислав Теофилов, директорът на ОДМВР – София Мариета Иванова, кметът на община Самоков Владимир Георгиев, д-р Надежда Тодоровска - зам.-председател на БЧК, майсторът на спорта Владимир Илиев, председателят на СБА Георги Янакиев.

Служителят от сектор “Пътна полиция” – Васил Бакалски с най-висок резултат води класацията на състезанието в две дисциплини: “Управление на автомобил” и “Оказване на долекарска помощ на пострадали при ПТП”, а в генералното индивидуално класиране е на призовото второ място. Райчо Сивенов, служител на РУП – Чепеларе, пък е на второ място в дисциплината “Управление на автомобил”. Двамата смолянски полицаи показаха майсторство, спортен дух и висок професионализъм в надпреварата.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате