Неделя, 11 Декември 2016 07:23

Поредна трагедия в Рудоземско, охранител почина на път за работа Избрана

Написана от

Поредна трагедия в Рудоземско, охранител почина на път за работа

 

52 – годишен охранител почина на предната седалка на лек автомобил, докато пътувал за работното си място в Рудозем, научи Дарик. Трагичният инцидент се е случил вчера привечер, в района на село Бърчево, общ. Рудозем. Бившият миньор, който си изкарвал допълнителни доходи като охранител на асфалтова баса в родопския град, тръгнал от родното си село Елховец, от където дошъл да го вземе с личния си автомобил негов колега.  По пътя той се оплакал, че му става лошо. Двамата решили, първо да минат през Спешния център в Рудозем, тогава да отидат до базата. За съжаление, само след няколко минути, 52 – годишният мъж се почувствал още по-зле, и издъхнал на предната седалка. Според хора от селото, причината за смъртта е масивен инфаркт . „Да, има такъв случай и това, което чувам, е че става въпрос за инфаркт“, коментира пред Дарик кметът на селото Добромир Шевелиев.

 Часове преди това, електротехник от същото село, който е общински служител, падна от стълб от близо 5 метра височина и загина на място.

Утре се очакват да бъдат погребани и двамата починали в родното им село Елховец.

През седмицата пък, 56-годишен мъж от Рудозем  бе открит премръзнал в дома му. Той бе погребан днес, като разноските за траурната церемония, бяха поети от община Рудозем.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате