Понеделник, 17 Юли 2017 07:26

През почивните дни четири случая на управление на МПС под въздействието на алкохол и един без книжка Избрана

Написана от

През почивните дни четири случая на управление на МПС под въздействието на алкохол и един без книжка

 

През почивните дни са установени четири случая на управления на МПС под въздействие на алкохол над 1,2 промила и един случай на управление на МПС от неправоспособен водач. проведени  СПО за подобряване състоянието на пътната безопасност в малките населени места на територията на РУ- Смолян и РУ- Девин, По случаите са образувани незабавни производства. Материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата.

         

В село Лясково е започнато незабавно производство срещу 28 годишен мъж от с.Лясково общ.Девин, управлявал лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация- 1,43 промила.Лицето е задържано за срок до 24 часа в Ру- Девин

В Смилян е образувано е бързо производство срещу 22 -годишен мъж от с.Сопотот общ.Рудозем ,управлявал мотоциклет без свидетелство за управление.Лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ- Мадан.

В Арда -срещу 63 годишен мъж от с.Речани общ.Смолян, управлявал личния си лек автомобил, след употреба на алкохол – 1,28 промила.

В Смолян е започнато бързо производство срещу 33 годишен мъж от гр.Смолян, управлявал лек автомобил, след употреба на алкохол- 2,24 промила.Лицето е задържано за срок до 24 часа в РУ- Смолян.

В Беден е започнато е незабавно производство срещу 53 годишен мъж от с.Беден общ.Девин,управлявал лек автомобил с 2,40 промила. За да не бъде вземано отношение спрямо него,предложил подкуп на полицейските служители.За предложения подкуп,спрямо лицето е образувано бързо производство,за което е уведомена Окръжна прокуратура Смолян     

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате