Неделя, 31 Декември 2017 08:25

Благодарствено обръщение Избрана

Написана от

Благодарствено обръщение

Обръщам се към всички Вас, граждани, дарители и съмишленици,  с благодарност за щедростта Ви през изминалата година, в която финансово състояние на общината продължава да е много тежко, за съпричастността на всички будни граждани, които отделяха от собственото си време за различни граждански инициативи. За нас Вашата морална и финансова подкрепа доказва, че в Чепеларе присъства висока гражданска активност и единност.

 От името на децата, родителите и управата на ОУ  „Цар Симеон I“ с .Павелско се обръщаме с благодарност към министъра на образованието и науката Красимир Вълчев за отпуснатите финансови средства в края на година за спешен ремонт на покрива и двора на училището.

 Обединихме се и заедно отстоявахме да се запази пожарната служба на Пампорово! И с неимоверната подкрепа на правителството, в лицето на премиера г-н Борисов, успяхме!

А с отпуснатата целева субсидия от Министерски съвет в размер на 950 хил. лв., ще продължим да подобряваме инфраструктурата в общината.Нека изпратим изминалата година, като не забравяме, че добрините са около нас.

         Да е мирна новата 2018 година!

         С уважение,

         СЛАВКА ЧАКЪРОВА

         Кмет на Община Чепеларе

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате