Вторник, 09 Януари 2018 14:43

В Неделино поискаха подкрепа от ДПС и през 2018г. Избрана

Написана от
В Неделино поискаха подкрепа от ДПС и през 2018г. 

В Неделино поискаха подкрепа от ДПС и през настоящата 2018 г. Това стана по време на поредното посещение на народният представител на Движението от Смолянско Хайри Садъков, в града и съседните населени места. Хората оцениха усилията на ДПС  за развитието на Неделино през последните месеци и реализирането на значими инфраструктурни проекти на територията на общината, като пътя Долен-Крайна, изграждане на мостови съоръжения, рехабилитации на улици и др. Те поискаха от Садъков да продължи грижата на ДПС за общината, надявайки се партията да помогне и за намаляване на безработицата в района, привличайки инвеститори, които да разкрият нови работни места. 
 От своя страна Садъков ги увери, че с направеният правилен избор от тяхна страна, като са избрали Боян Кехайов за кмет, община Неделино ги чака добри дни, въпреки тежкото наследство, което е наследил градоначалникът. 
„ДПС е известна с това, че помага на хората от малките населени места, това не е нещо ново. Никоя друга партия не е правила толкова за подобни населени места, колкото ДПС“, категоричен бе Садъков. 
На срещата с хората, народният представител бе заедно с общинският лидер на ДПС в Неделино Ваклин Кехайов.
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате