Петък, 03 Март 2017 18:06

Световният елит в сноуборда мери сили в Пампорово - Мечи чал

Написана от
Оценете
(0 гласа)
Световният елит в сноуборда мери сили в Пампорово - Мечи чал
 
Между 12 и 19 март Пампорово - Мечи чал ще приеме световния елит на сноуборда в осмото издание на доказано най-голямото и атрактивно фрийстайл събитие в България - Pamporovo Freestyle Open!

Събитието е част от European Qualifier Тour и освен за Световния Сноуборд Тур, събитието ще носи точки и за Европейската купа на FIS.
Една от другите приятни изненади е, че освен сноуборд, тази година отново ще има и фрийстайл ски състезание, за първи път от няколко години насам, а събитието ще носи точки и за Европейската купа на FIS.

Очаква се много засилено международно участие и едни от най-добрите фристайл състезатели в цял свят да пристигнат в България. До този момент участието си са заявили представители на Америка, Европа и Азия, сред които се открояват имената на Ерик Баушман, Брандън Деивис, които ще пристигнат в Пампорово от Hafjell, Норвегия, директно след участието си в X Games, Финландеца Нути Ниамела, американеца Дилан Томас и други.

Освен състезателната част, която ще може да се гледа на живо и по Българската Национална Телевизия на 13-14 март сноуборд слоупстайл и 17 и 18 ти фристайл ски слоупстайл, организаторите подготвят цяла седмица с различни съпътстващи събития, като първия Banked Slalom в България
(15.03.2017 – Ски зона Мечи Чал), различни тематични вечери, богата парти и музикална програма, в които ще могат свободно да се включат всички гости на събитието.

!!! По повод събитието, на 7 март от 11:30 часа в Пресклуб България ще се проведе пресконференция с участието на: Мариян Беляков /изп. Директор на Пампорово АД/, Иван Фърков /Организатор на събитието/ и Нути Ниамела /професионален сноуборд състезател и участник в състезанието/.
Последно променена в Петък, 03 Март 2017 18:06
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате