Сряда, 14 Октомври 2015 18:54

Международно туристичеко изложение "Планините на България - гостоприемство в четири сезона" ще се проведе в Пампорово Избрана

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Международно туристичеко изложение "Планините на България - гостоприемство в четири сезона" ще се проведе в Пампорово

 

Дванадесето издание на международното туристическо изложение "Планините на България - гостоприемство в четири сезона" стартира утре в Пампорово, съобщиха от Регионалната туристическа асоциация "Родопи". 
Хотелиери, представители на туристически сдружения, общини, туроператори, гости от Гърция ще участват в изложението, което се организира ежегодно в навечерието на скисезона. Форумът е под патронажа на областния управител на Смолян Недялко Славов. С изложбени щандове ще се представят туристическите региони "Родопи", "Стара планина", "Долината на розите", "Тракия", "София", "Варненско Черноморие", "Рила-Пирин". Очаква се планинските дестинации да покажат новости и прогнози за зимния туристически сезон. В изложението ще се включат и представители от Турция, но без собствени щандове. В първия ден на изложенето ще се проведе кръгла маса на тема "Конкурентоспособност на българския туризъм"  . Туристическата борса продължава до 17 октомври. 

Последно променена в Сряда, 14 Октомври 2015 20:04
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате