Сряда, 09 Август 2017 13:12

Читателска среща и разговор за бъдещето на българското село и селския туризъм организират в Смилян

Написана от
Оценете
(0 гласа)

Читателска среща и разговор за бъдещето на българското село и селския туризъм организират в Смилян

 

Читателска среща и разговор за бъдещето на българското село и селския туризъм организират в Смилян. Гост ще бъде  Гавраил Гавраилов –един от авторите на книгата "СЕЛА И ТУРИЗЪМ"
Библиотеката при НЧ "Проф. д-р Ас. Златаров 1927" - с Смилян кани жители и гости на Смилян, собственици и управители на места за настаняване и хранене и доставчици на свързани с туризма услуги на среща-разговор за бъдещето на българското село и развитието на туризма. Авторът ще сподели интересни практики в предлагането на селски туризъм в различни краища на България, а вие ще имате възможност да споделите с аудиторията своите виждания за перспективите и проблемите пред развитието на селския туризъм в Средните Родопи и да си закупите книгата "Села и туризъм" с автограф от Гавраил Гавраилов. Желаещите да се запознаят със съдържанието на изданието преди срещата могат да го направят в Посетителски информационен център -Смилян/Smilyan Visitors Center, където е на разположение читателско копие от нея.
Срещата ще се проведе в четвъртък-10 август, от 18.00 часа в парковото пространство пред централен вход на НЧ "Проф. д-р Ас. Златаров 1927" – Смилян.

 

Последно променена в Сряда, 09 Август 2017 13:13
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате