Четвъртък, 25 Януари 2018 13:51

След грандиозния успех в Бургас ресторант "Нептун" покори и Пампорово

Написана от
Оценете
(0 гласа)

 

След грандиозния успех в Бургас ресторант "Нептун" покори и Пампорово
 
Най-реномираният ресторант в Бургас става верига

Преди по-малко от седмица в напълно обновения петзвезден хотел "Перелик" в Пампорово бе открит единственият по рода си ресторант за региона Neptun winter home Пампорово. Тържествената премиерата на новото кулинарно бижу в сърцето на Родопите уважиха десетки гости.
180118 202714180118 203228

Поканите, изработени с вкус, достигнаха до адресатите си и партито бе посетено от над 100 видни гости, колеги и приятели. Кметът на Чепеларе Славка Чакърова и кметът на  Смолян Николай Мелемов, уважиха събитието заедно със зам.-кметове и шефове на дирекции, собственици на хотели, мениджъри на наши и чужди тур-операторски фирми, приятели от цялата страна и най-вече от Бургас и Варна. Специално за откриването присъстваха собствениците на едни от най хубавите хотели в Пампорово - "Орфей", "Камелия", както и представители на туристическия бизнес.
Открояваше се и представителката на дизайнерското студио Грифън Интернешънъл , дело на който е уникалния и изпълнен само с ръчно изработени елементи дизайн на ресторанта.
Фините храни и неочакваните комбинации между тях, разнообразните меса, плодове , сирена и бутиковите вина кореспондираха със сезонното менюто , което стриктно подбран екип от професионалисти, изготви специално за Neptun winter home Пампорово. 
От кухнята издадоха, че при подбора на специалитетите са се водили от Новия подход към кулинарията, който вече се наложи безапелационно в Европа. „ Методът на работа с храна в заведенията коренно се промени през последните години. Много колеги разбраха, че трябва да се пази автентичният вкус на продукта, да има стремеж към лекота и да се използва всичко местно и характерно за региона, в който се намира ресторанта! Това прави менюто на Neptun winter home  Пампорово различно“,  споделиха от екипа.

Основен принос за приятната атмосфера по време на приема имаше присъствието на актьора Краси Радков.
Със забавни скечове и превъплъщения талантливят комик забавляваше гостите  и до последно предизвикваше бурен смях и заслужени аплодисменти.
„Когато си на такова място, като Neptun winter home Пампорово,  далеч от шумния и забързан град, пълен с постоянно напрежение ,  забравяш задълженията и се отдаваш на почивката и отдиха, които си търсил заяви артистът Краси Радков.

Морски нюанс на празника придадоха изпълненията на бенда на Нощен Бар Нептун, за които получиха бурни аплодисменти.
Тържеството бе ознаменувано и усетено от всички гости на  Пампорово със запомняща се и продължителна заря в студената зимна нощ. 

След полунощ, запалени от атмосферата в ресторант Neptun winter home, повечето гости продължиха забавлението в Нощен клуб Plan B, също част от групата обекти.
 
Клубът, станал институция на Пампорово, отново показа, че напълно заслужено с музиката внимателно подбрана от опитния DJ Йордан Узунов, за всички възрасти и националности, светлинното шоу и зареждащата с настроение атмосфера , напълно заслужено го правят предпочитания клуб!

Когато решите да напуснете града, да се отдалечите от замърсената среда в която живеем, да подишате с пълни гърди, да заведете децата си на чисто и защитено място, заповядайте в Neptun winter home Пампорово. Тук, сред боровете, чистия въздух и запазилите българските традиции в отглеждането на зеленчуци, животни и риба хора, ще се заредите и прочистите тялото си с настроение, хубава, качествена и обикновена, но истинска и вкусна храна.

А в ресторант Neptun winter home тя ще бъде приготвена вкусно и  ще бъде поднесена   в близост  до камината, на свещи и приятни разговори с чудесни бутикови вина. 

 
 
Последно променена в Четвъртък, 25 Януари 2018 14:50
rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com
Влезте, за да коментирате