Печат на тази страница
Събота, 10 Март 2018 03:25

Отворени врати за проекти към програмата на Европейска столица на културата Избрана

Написана от

Отворени врати за проекти към програмата на Европейска столица на културата

 

Фондация „Пловдив 2019“ кани организации, независими артисти и куратори от цялата страна да се включат в информационна среща по Отворена покана за „Малки проекти“ и да станат част от програмата на Европейска столица на културата. Отворените врати ще се състоят на 14.03.2018 (сряда) в Младежки център - Пловдив и ще продължат от 12:00ч. до 18:30ч.

Двама от координаторите на поканата ще бъдат на разположение за преки въпроси и допълнителни насоки върху цялостната процедура по кандидатстване. Срещата предоставя възможност за свободни разговори и обсъждане на конкретни идейни предложения.

Отворената покана за малки проекти има за цел да включи в програмата на „Пловдив 2019“ разнообразни артистични дейности и акции, които водят изкуството директно при хората и общностите в града. Тя се анонсира на 06 февруари, а крайният срок за подаване на предложенията е 6 април 2018 година.

Одобрените проекти ще могат да стартират своите дейности и събития още от септември тази година и ще са част от официалната програма на Европейска столица на културата 2019 г.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com

Последните от rodopinews

Влезте, за да коментирате