Печат на тази страница
Понеделник, 17 Юли 2017 15:19

На двама от пострадалите при катастрофата в Триград предстоят операции Избрана

Написана от

На двама от пострадалите при катастрофата в Триград предстоят операции

 

На двама от четиримата пострадали при катастрофата в Триград, предстоят операции. При инцидента, при който 16-годишен ученик без книжка, блъсна групата туристи, пострадаха четирима души, сред които и 6-годишно дете.

 Екатерина Христова,която е с фрактура на таз,  ще бъде  оперирана в Пирогов. Хирургическа интервенция на лицевите челюсти предстои и на Валентин Нечев, който все още се намира в болницата в Смолян. Тук той  претърпя операция на коленни връзки. .Останалите пострадали  се чувстват добре.  А в селото надеждите, че 16-годишният Кристиян ще  бъде намерен, стават все по-малки. Хората  смятат, че полицията се е забавила с действията си. Униформените обаче не са съгласни с подобни твърдения.

"Освен че издирваме момчето като извършител на престъплението, другата е чисто хуманитарната страна на въпроса, все пак става въпрос за 16-годишно момче ,с грижа за неговия живот. Така ,че определям, че издирвателните действия на служителите са адекватни и своевременни. За съжаление, към настоящия момент не можем да се похвалим с някакви резултати , но се надяваме момчето да е живо и здраво", каза  комисар Николай Димов, директор на ОД на МВР-Смолян.

rodopinews

Сайт за Новините в Родопите, такива каквито са !

www.rodopinews.com

Последните от rodopinews

Свързани статии (по етикет)

Влезте, за да коментирате